Защитникът на Левски“ Живко Атанасов се оказа без годеница около два месеца

...
Защитникът на Левски“ Живко Атанасов се оказа без годеница около два месеца
Коментари Харесай

Неочаквана раздяла! Любослава: Боли!

 Защитникът на " Левски “ Живко Атанасов се оказа без избраница към два месеца след предлагането за брак. Бранителят и половинката му Любослава изненадващо се разделиха. Причината за края на връзките им я знаят единствено двамата, само че моделката още не се е съвзела от случилото се. Тя споделя пред познати, че болката продължава да е мощна. Надява се времето да я излекува. 

Любослава и Живко трябваше да се оженят на 11 август. Година след началото на връзката им. Всичко при тях се развиваше с гневна скорост. Двамата започнаха да се срещат в края на предишното лято и безумно се влюбиха. Почти незабавно заживяха дружно. Моделката бързо си завоюва славата на една от най-сексапилните половинки на " Герена “. Още повече че не пропускаше опция да поддържа мачове на " сините “. 

През февруари пристигна и предлагането за брак от страна на Атанасов. Направи го след дългия лагер на отбора в Хърватия. То бе изключително сантиментално и се състоя в прочут столичен хотел. Сексапилната му половинка сподели " да “, без да се замисли, и влюбените започнаха да кроят проекти за сватбата си. Определиха и датата. И когато всички чакаха с неспокойствие церемонията, пристигна шокиращата новина, че са разграничени. 

Това е втори провален годеж за сина на именитата ни атлетка Йорданка Донкова. Любослава смени в сърцето на Атанасов бившата му половинка - пиарката на холивудските продукции у насТатяна Педерсен. Любовта му с нея бе от пръв взор. Срещат се точно на Нова година 2018 в хотел в Белград. Заживяха дружно съвсем незабавно, като не ги притесняваше фактът, че Педерсен е много по-възрастна от Живко, написа. 

Бившата на авторитетния кино продуцент Дейвид Варод и футболистът също бяха сгодени. Те бяха дружно в продължение на съвсем две години. Блондинката се реалокира в Италия, където бранителят игра преди завръщането си в " Левски “. Краят на връзката им настъпи предходната есен. Като причина за раздялата им Педерсен уточни ревността от страна и на двамата. Освен това съгласно Татяна футболистът се дразнел, че тя работи и излиза с известни хора. СамиятЖивко и до през днешния ден не разяснява какво постави завършек на връзките им. И в този момент резервира безмълвие и за края на втория му годеж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР